Минуле без майбутнього?

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 07.10.2016 19:07 /

З чого починаються перші враження у гостей про місто? Напевно з його "воріт". Воротами до міста Вінниця є залізничний вокзал, аеропорт, під'їзні дороги і автовокзали. Якщо ж з трьома першими в нас більш-менш, або в(на)стадії відновлення, то з автовокзалами в нас впевнене застрягання в 70-х роках двадцятого сторіччя.

На проблему неодноразово вказували громадяни через ЗМІ, але все закінчилось косметичним ремонтом(підштукатурили, оновили асфальтове покриття, підфарбували). Але ж це напевно не є рівень європейського міста, до якого так всі прагнуть?

Віднедавна тема в мережі почала обговорюватись з новою силою. Причиною тому є впровадження системи електронного урядування задля підзвітності влади та участі громади. Тобто петиції.

І як же бачать вінничани майбутнє четвертих "воріт"?

Петиція 1.

ПРОВЕСТИ РЕСТАВРАЦІЮ ЦЕНТРАЛЬНОГО АВТОВОКЗАЛУ БЛАГОУСТРІЙ МІСТА ТА БУДІВНИЦТВО

Наш Центральний автовокзал є одним з "воріт" міста через які потрапляють туристи та громадяни інших міст. Я уявляю їх здивування та розчарування коли Вони бачать пострядянський вокзал де стара інфраструктура та відсутній будь-який натяк на Европейський вибір. В туалетах повинна грати музика а в залі очікування має бути вай-фай та телевізори, сучасне електронне табло та оповіщення яке лунає не тільки українській мові а і на англійські;, цифрові годинники які показують не тільки час, а дату і температуру повітря, у зонах очікування мають бути теж електронні показчики руху, нова розмітка та покриття з плитки. Центральний автовоказал має бути бездоганним тобто візитною карточкою нашого прогресивного міста. Всі охочі які прибувають до Вінничини будуть з захопленням розуміти що це є дійсно Европейське місто!

Автор: Шевченко Євгеній Олександрович

Дата створення: 17 вересня 2016 р. (282 підписа з 350 необхідних)

 

Дехто і підрахував вартість робіт.

Петиція 2.

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ АВТОВОКЗАЛ

Предлагаю сделать реконструкцию центрального автовокзала осенью 2016 или весной 2017,автовокзал в ужасном состоянии, на дворе 21 век, Винница самый лучший город в УКРАИНЕ и когда гости приезжают к нам, не лучшего мнения и жители также, приблизительная стоимость фасада 600 тыс. грн, прошу поддержать петицию, сделаем наш город лучше))
Автор: Сергиенко Андрей Алешевич

Дата створення: 20 серпня 2016 р.

(174 підписа з 350 необхідних)

А ось вже не петиціі, а начність, або мріі. Датується   2010 роком.

 

Залишається тільки чекати відповіді.

 

Читати ще: Автобусные и железнодорожные вокзалы хотят объединить

Використовуються матеріали: domvstile

 

 

 

+1
0
-1