Золоті чоловічі ланцюжки – стильні прикраси для стильних джентльменів

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 14.11.2023 14:33 /

Ювелірні прикраси у більшості асоціюються з дівчатами та жінками. Безперечно, той вибір варіантів, який запропонований в жіночих колекціях вражає кількістю і різноманіттям. Але при цьому мануфактури створюють і чоловічі серії, де також представлена чимала кількість різних прикрас.

Золоті чоловічі ланцюжки

До популярних слід віднести золоті ланцюжки чоловічі https://zlato.ua/ru/f-gold_585-male-chain/. Причому такі прикраси можуть бути представлені як у групі аксесуарів для шиї, так і серед «браслетів». Чим же відрізняються чоловічі ланцюжки з золота і чому вони вважаються прекрасним подарунком? Розібратися в особливостях чоловічого ювелірного арсеналу допоможуть продавці консультанти Злато. Адже тут представлені колекції різни мануфактур, моделі в яких відрізняються за всіма параметрами.

Масивність VS елегантність

Перше, що відрізняє чоловічий золотий ланцюжок від жіночого – це його масивність. Хоча, досить часто в колекціях відомих мануфактур з’являються вироби виконані в дуже елегантному форматі. А в жіночих серіях навпаки з’являються моделі з масивним плетінням. Отже можна сміливо сказати, що чоловічі ланцюжки можуть бути як масивними і «брутальними» так і елегантно-вишуканими. Справа смаку покупця. Щодо металу, то використовується золото високої проби, але в різних сплавах. В результаті споживачі мають змогу придбати ланцюжок в голді:

  • Жовтому;
  • Червоному;
  • Комбінації цих двох варіацій.

Але, як показує практика, фаворитом сучасних чоловіків є біле золото, яке виглядає дуже стильно та яскраво. Крім того такий ланцюжок нагадує платиновий шедевр. Але чоловіки віддають перевагу білому золоту скоріше за його динамізм і гіпоалергенність. Адже серед чоловіків теж зустрічаються ті в кого чутлива шкіра для якої дуже важко підібрати ювелірні вироби. Так ланцюжок з білого золота (з родієвим покриттям) саме той варіант який підійде навіть якщо шкіра схильна до алергії.

Кількість плетінь, які використовуються для створення чоловічих колекцій, дуже велика. Так мануфактури і використовують класичні варіації плетіння і створюють якісь нові види. Отже в плані плетіння вибір дуже великий. Обираючи ланок треба звертати увагу на його:

  • Розмір;
  • Застібку.

Застібка має бути з одного боку проста у використанні а з іншого супер надійною, бо частенько чоловіки ведуть активний спосіб життя і всі прикраси чи аксесуари мають його витримувати. Щодо розміру, все залежить від того планує чоловік носити ланцюжок як самостійний аксесуар чи в комбінації з підвіскою (оберегом чи кулоном). В першому випадку краще обирати короткі ланцюжки, в другому – подовжені.

чоловічий ланцюг

Продавці консультанти Zlato підкажуть які саме варіації краще придбати. Особливо рекомендації будуть доречними якщо це не сам джентльмен купує собі обновку а його дівчина підбирає стильний презент.

 

+1
0
-1