З Вінницького аеропорту можна полетіти прямим рейсом до Анталії

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 21.06.2016 19:35 /

Із завтрашнього дня з Вінницького аеропорту вилетить перший чартерний рейс до Анталії (Туреччина). Вильоти відбуватимуться по середах на 7 або 14 ночей.

Перший літак відправиться 22 червня о 19.40 на 7 ночей. А з липня цим рейсом вінничани зможуть користуватися двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю.

Нещодавно з аеропорту «Вінниця» було запроваджено регулярні перевезення до Тель-Авіву. Ще один регулярний рейс Вінниця – Варшава стартує вже 27 червня.
РОЗКЛАД АЕРОПОРТУ ВІННИЦЯ

Також із завтрашнього дня вінничани зможуть літати до Анталії з місцевого аеропорту. 22 червня відбудеться перший чартерний рейс до Туреччини. Такими рейсами здебільшого користуються люди, які їдуть на відпочинок. Квитки до Анталії можна придбати у офісах туристичних компаній міста у форматі туристичного пакету.

Вильоти проходитимуть по середах на 7 або 14 ночей. На літо заплановано близько 15 рейсів. Орієнтовний час перельоту – дві години. На завтрашній рейс всі квитки вже викуплено (160). Реєстрація починається за дві години до вильоту і закінчується за 40 хвилин до вильоту.

Нагадаємо, що для зручності пасажирів, які мають намір скористатися послугами авіаційного транспорту, комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» запровадила новий автобусний маршрут №33 «Барське шосе – Аеропорт».

+1
0
-1