Яким правилам варто дотримуватися при грі на ставках?

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 24.09.2020 17:50 /

Ні для кого не секрет, що ставки на спорт є прибутковою справою, адже сотні гравців щодня проходять реєстрацію і роблять все, щоб заробити гроші завдяки ставкам на спортивні події. Але методи заробітку у кожного свої, хтось може забезпечити дохід на тривалій дистанції, а хтось програє власний депозит протягом довгого часу. Кожен гравець по-своєму індивідуальний. Тому перш за все необхідно розібратись в теорії. Якщо Вам не подобається читати, можете одразу подивитись цікаве відео на Youtube по посиланню лучшие стратегии для ставок, де описані основні стратегії ставок на спорт.

Спортивна аналітика - це не тільки адреналін

У ставках на спорт кожен гравець прагне заробити. Легкий заробіток завдяки ставкам - першорядна мета для кожного каппера. Деякі гравці приходять в світ беттінга виключно за розвагою, отриманням адреналіну або щоб провести час із задоволенням. Але таких гравців одиниці.

Щоб заробляти на ставках, важливо дотримуватися ряду простих правил. Такі правила допоможуть кожному гравцеві вийти в плюс відразу після реєстрації. Гравцеві важливо повністю контролювати процес гри, робити необдуманих дій тут не допускається, адже кожна наступна помилка буде коштувати цілого депозиту.

Головне - не поспішати

спортивная аналитика

Перше правило полягає в тому, щоб здійснювати гру на дистанції, при цьому інвестуючи в ставки тільки частину власних грошей, все дуже просто. Наприклад, у гравця на рахунку лежить сума в 1000 гривень. Щоб відразу не програти весь депозит доведеться ставити по 5-10% від банку, що становить 50-100 гривень. Навіть з 1000 гривнями можна розкрутити власний рахунок до 5 тисяч. Єдиний мінус - витрачений час. Багато гравців не хочуть грати за такими правилами, адже куди краще отримати все і відразу, але за один день неможливо стати мільйонерами і тим більше не сколотити капітал. А ось піти в мінус - більш перспективніше. В ігри на ставки на спорт легко потрапити, а ось вийти з гри зовсім не легкий процес. Все починається саме з великих ставок. Якщо гравець програв кілька разів поспіль, то в ньому з'являється бажання відіграшу, який кожен повинен вміти придушити в собі. Як тільки гравець має намір йти в відіграш, то важливо пам'ятати, що ставки програні. Даний процес завжди закінчується подальшим зливом ігрового банку, так що 100 разів краще подумати, перш ніж йти на такі заходи. Можливо, буде краще продовжити гру на тривалій дистанції, з мінімальними інвестиціями в ставки.

Кількість має значення

Ще одне правило говорить, що важливо робити мінімальну кількість ставок в день. Як правило, ставок має бути не більше 3-4. Навіть якщо все ставки будуть мінусовими, а таке цілком можливо в гральному бізнесі, то ні в якому разі не варто йти в відіграш, через величезну шансу програти вкладений капітал. В даному випадку важливо дотримуватися власних правил гри, граючи маленькими сумами. Краще зробити 3-4 ставки на маленьку грошову суму, ніж ризикувати всім ігровим банком, роблячи ставку на одну, обрану ставку.

+1
0
-1