Вінницьким аеропортом цьогоріч скористалось майже 30 тисяч пасажирів

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 27.12.2016 11:22 /

Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні днями зустрічалися з вінницькими митниками в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Аеропорт  Вінниця». Під час зустрічі обговорювалися питання, пов’язані з роботою митного поста «Вінниця-центральний» Вінницької митниці стосовно загальної ситуації безпеки та боротьби з незаконним обігом товарів.

Протягом 11 місяців 2016 року через пункт пропуску «Аеропорт - Вінниця» було пропущено 394 транспортних засоби, в яких переміщувалось 29200 громадян. Під час митного контролю не зафіксовано жодного випадку переміщення товарів, які б підлягали оподаткуванню чи контролю інших державних органів (за виключення випадків, коли були складені протоколи про порушення митних правил).

Про це свідчить відсутність карток відмови у пропуску товарів, а також відсутність декларацій типу МД-1. Виявлено 1 випадок переміщення холодної зброї, за фактом якого було направлено відповідним органам повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого ст. 201 КК України.

 
 
За iнформацiєю:
Головне управління ДФС у Вінницькій області
+1
0
-1