В автокатастрофі загинуло 9 співробітників Житомирського ТТУ

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 23.09.2019 10:33 /

В ніч на 23 вересня на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі фура врізалася в автобус з працівниками Житомирського ТТУ: 9 загиблих, 11 травмованих.

«У ніч 23 вересня, на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі фура врізалася в автобус з працівниками КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Автобус з працівниками ЖТТУ повертався з відпочинку у Карпатах. У наслідок трагічних обставин загинуло 9 працівників підприємства, 10 травмовано. Розпорядженням Житомирського міського голови Сергія Сухомлина оголошено 3-денну жалобу у Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді», - інформує мерія міста Житомира.

Наразі триває слідство. Попередньо встановлено, що близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом, що стояв на узбіччі дороги.

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги.

Адміністрація Комунального підприємства "Вінницька транспортна компанія" та сайту "Вінницький трамвай" висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

 

Фото Житомир-Інфо

 

+1
0
-1