У поминальну неділю планується безкоштовний проїзд

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 02.05.2019 15:22 /
У наступну після Великодня неділю, 5 травня, міська влада Вінниці організовує безкоштовні перевезення городян до кладовища біля села Лука-Мелешківська та у зворотному напрямку. Транспорт відправлятиметься з площі Перемоги, а в зворотному напрямку – від АЗС по Тиврівському шосе.
 
Людям, які  планують їхати на кладовище власним автомобілем, потрібно звернути увагу на те, що у поминальну неділю на час експрес-перевезень рух приватного транспорту по вулицях Замостянська, Данила Нечая, Тиврівському шосе (від просп. Коцюбинського до перехрестя Тиврівського шосе з об’їзною дорогою) буде обмежено.
 
Під’їзд на приватному автотранспорті до міського кладовища (с. Лука-Мелешківська) буде можливий через об’їзну дорогу з Немирівського шосе. Паркування приватного автотранспорту в районі Тиврівського шосе повинно здійснюватися за всіма вимогами Правил дорожнього руху з обох сторін об’їзної дороги та Тиврівського шосе.
 
Також,  в неділю 5 травня  будуть  виділені додаткові безкоштовні автобуси для проїзду мешканців міста від кінцевої зупинки трамваїв «Електромережа» до міського кладовища в мікрорайоні «Сабарів».
+1
0
-1