Топ-10 лайфхак для тих, хто любить подорожувати

Зображення користувача Yur.
Автор: Yur+5 / Дата: 04.02.2019 23:22 /

Літо є найпрекраснішим порою року, щоб провести свою відпустку, подорожуючи містахми і країнами. Щоб провести цей час з максимальним комфортом, існує 10 простих, але робочих рад.

Електронна версія документів

Якщо ви боїтеся втратити важливі документи, зробіть їх скани і завантажте, наприклад на Google Drive. В цьому випадку ви зможете отримати до них доступ з будь-якого інтернет-кафе, де б воно не знаходилося.

Віртуальний помічник

Додаток Triposo стане надійним віртуальним гідом. Він повністю працює без інтернету. Все, що знадобиться - це смартфон.

Заощаджуємо на квитках

Якщо ви хочете заощадити на поїздці, але не знаєте як, намагайтеся брати квитки на нічний час. Як правило, саме вночі ціни знижуються, і ви зможете легко заощадити свої гроші.

Перекладач потрібен обов'язково

Ви хочете поїхати в країну, мови якої не знаєте? Вашим помічником у цьому може легко стати додаток Google Translate. Якщо ж у вас не буде доступу до інтернету, то скористайтеся додатком Google-Перекладач. Він може працювати в оффлайн-режимі. А взагалі про інтернет варто подбати завчасно. Новини України, новини країни, куди ви приїхали, карти, перекладач, дешеве спілкування із рідними по Viber, Skype, WhatsApp - це все вам дасть інтернет місцевого оператора.

Акуратна чиста взуття

Постійно з валізи вам доводиться діставати пом'яте взуття? Покладіть всередину взуття будь-яку тканину, так після довгих перельотів ваше взуття залишиться в своєму звичайному стані.

«А коли на морі хитавиця»

Вас часто закачує у транспорті? Візьміть з собою в дорогу м'ятну ефірна олія. Як тільки відчуєте, що вам погано - піднесіть флакончик до носа на кілька хвилин. Якщо ж у авіакомпанії строгі правила з рідинами, то просто накапайте масло на носову хустку.

Батарея розряджена

Прямо в поїздці розрядилася батарея телефону, але ви не знаєте, де можна його зарядити? Озирніться навколо, в багатьох кафе, або ж готелях повинні бути телевізори. Через USB-порт телевізора, який знаходиться з заднього боку, ви можете без проблем зарядити свій смарт.

Летимо в Америку

Збираєтеся відправитися в Америку? В такому випадку вам варто було б подивитися на додаток Grab. Ця програма може допомогти вам замовити обід і доставити його прямо до вас.

Карта туриста

Іноді варто використовувати карту туриста. Карта допоможе вам заощадити свої гроші на міських поїздках. За 50 євро можна буде купити «проїзний» на кілька днів і відвідати відразу понад 45 музеїв в Парижі.

Орендуємо транспорт

Якщо ви хочете побачити місто, в який ви прилетіли, повністю, варто задуматися про оренду транспорту. Доведеться віддати деяку суму, але ціна, швидше за все, буде бути виправдана.

Це 10 найпростіших порад, які полегшили життя вже багатьом туристам. Спробуйте скористатися деякими з них і ви.

+1
0
-1