Spirit of Big Bang Hublot – це більше ніж годинник

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 16.10.2023 16:29 /

У кожної мануфактури, яка створює годинникові шедеври є свій «діамант». Така ексклюзивна модель стає культовою і її появу чекають справжні цінителі виробів того чи іншого бренду.

Spirit of Big Bang Hublot

Якщо говорити про Хублот, то ця мануфактура відома тим, що всі її годинники отримують статус культових, на них полюють справжні цінителі і покупці готові платити великі гроші, щоб отримати в свою годинникову колекцію черговий шедевр. І особливо це стосується серії https://imidge.com.ua/ru/f-watches-hublot-spirit_of_big_bang_h/ якої теж, виявляється, існують. Чим унікальна ця серія? Тим що в її рамках представляється тільки одна модель і тільки раз на рік. Не дивно, що вона коштує чимало і доступна далеко не всім, бо випускається у лімітованій кількості. Але дякуючи тому що покупцям доступні і репліки, стати власником омріяного годинника є можливість якщо не у багатьох, то у більшої кількості покупців, ніж 100 чи 50. А зазвичай в такій обмеженій кількості випускаються оригінали. Консультанти інтернет магазину Імідж запропонують вам різні колекції цієї відомої у всьому світі мануфактури. Але те що саме Spirit of Big Bang Hublot вразить вас з першого погляду – це гарантовано.

Королівське золото або золото королів

Spirit of Big Bang Hublot – це годинники, які перш за все створюються в дуже обмеженій кількості і майстри мануфактури дозволяють собі проводити різні експерименти як з матеріалами, так і з формами. Один із шедеврів серії – Sang Bleu King Gold, який нікого не залишить байдужим ні до свого дизайну, ні до свого функціоналу. Ну те що всі годинники Хублот – то ода технічній досконалості та точності, знають навіть ті, хто ніколи не купував моделі цієї мануфактури. Хублот давно став синонімом бездоганної якості і безкомпромісної точності.

Щодо Spirit of Big Bang Hublot - то це ще і унікальність дизайнерська та вищий пілотаж в тому що стосується використання унікальних матеріалів, їх поєднання, та обробки. Саме ця модель (Кінг Голд) виконана з сатинованого і полірованого 18-ти каратного золота. Для виготовлення браслету майстри використали чорний каучук. Чудовий мікс, адже сяючий голд завжди ідеально поєднується з чорним кольором.

Привертає увагу форма корпусу і його дизайн. Модель відрізняє присутність подовжених та скошених ліній, які доповнюють ідеально пропорційні кути. Незважаючи на такий особливий дизайн, годинник ідеально вписується в будь-який образ. І справа тут не в універсальності, а навпаки в неповторності. Тобто годинник на вашому зап’ясті із пристрою для індикації часу перетворюється у родзинку вашого образу і навіть у візитну картку.

Калібр HUB4700 – гарантує хронометраж, точність якого складає 1/10 секунди. Цей механізм створений по принципу комбінації традицій годинникового мистецтва і інновацій.

Матеріал, який використаний для виготовлення корпусу – 18-ти каратне золото відрізняється від класичного червоного голда. Колір «нового» золота від Хублот ще тепліший. Саме цей ексклюзивний сплав, в який входить платина і отримав назву Кінг Голд. А для того щоб не втратити статус інноваційної мануфактури до класики жанру – золота, майстри додали такі матеріали як каучук, високотехнологічну кераміку.  По міркам пересічного споживача вартість такого екземпляру захмарна. Але існує шанс стати власником будь-яких варіації Spirit of Big Bang Hublot копії яких теж доступні покупцям.

Технічні характеристики реплік такі ж високі як і у оригіналу. Щодо зовнішньої схожості, навряд чи неозброєним оком ви знайдете хоч одну відмінність.

Spirit of Big Bang Hublot

Не дивлячись на величезний асортимент годинників, які запропоновані на сайті інтернет магазину Imidge, саме моделі від Хублот привертають увагу споживачів різного віку та статусу. Бо кожна модель – то продумана конструкція, яка поєднує в собі досконалий дизайн і таку ж досконалу технічність. Ну а якщо говорити про «best of the best» то це однозначно Spirit of Big Bang Hublot. І шкода, що нова модель з’являється лише раз на різ і у дуже обмеженій кількості. Хоча, може це ще один фактор який робить її саме культовою та легендарною.

+1
0
-1