Смартфон Samsung Galaxy A05s: детальний огляд та характеристики

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 19.02.2024 12:54 /

Мобільні телефони від Samsung Galaxy A05s є чудовим інструментом для розваг, виконання будь-яких завдань з бізнесу або навчання. Це говорить про універсальність пристрою, тим більше тут представлений найкрасивіший дисплей на 6,7 дюймів з роздільною здатністю FHD+. Завдяки такому виконанню улюблені ігри та фільми будуть відображатися набагато ефектніше та красивіше.

Середній розмір діагоналі не обмежує свободу для людини і відкривається хороша можливість з комфортом працювати. Вибираючи samsung galaxy a05s можна знайти різні відтінки та характеристики, що стосуються внутрішнього об'єму пам'яті. Наш аналіз цього продукту показав, що незалежно від невеликих змін у характеристиках телефон залишається ефективним і надійним інструментом.

Зовнішній вигляд

Телефон має стандартне прямокутне виконання, де закруглені кути, а грані ідеально рівні. Завдяки оптимізації габаритних розмірів з вагою 195 грам телефон стає ідеальним для керування в руці.

Мінімалізм корпусу доповнюється естетикою полірованого металу, який додатково має сатиновий блиск. У зовнішньому оформленні нічого зайвого немає. На вибір є чорний відтінок, рожевий, золотистий та сірий. Додатково відтінок завжди змінюється за допомогою придбання захисного чохла відповідного оформлення.

Дисплей

Оцінюючи переваги дисплейного модуля та відображення інформації, не зайвим буде уточнити ключові характеристики:

  • тип матриці – PLS;
  • діагональ – 6,7 дюймів;
  • роздільна здатність – 2400х1080 пікселів;
  • щільність пікселів – 391 ppi;
  • кількість кольорів – 16 млн.

Цього достатньо, щоб комфортно сприймати інформацію на екрані.

Камера

Модуль камер включає три об'єктиви з різними характеристиками та для різних завдань. Основна камера ширококутна, а також є макросенсор та датчик глибини з матрицею 50 МП/2 МП/2 МП та апертурою f1.8, f2.4, f2.4, дозволяючи вловлювати ще більше світла під час створення фото. Основний сенсор доповнюється автоматичним фокусом і яскравим спалахом, що дозволяє створювати красиві кадри незалежно від рівня освітленості.

Продуктивність

Основу продуктивності та ефективності створює процесор Snapdragon 680 на 8 ядер. Його частота 1,9 ГГц, у нього покращена енергоефективність, що дозволяє заощаджувати зарядку. Оперативної пам'яті на 4 Гб достатньо, щоб у комбінації з процесором виконувати велику кількість поставлених завдань.

У телефонах Samsung Galaxy A05s встановлений акумулятор на 5000 мАг, забезпечуючи тривалу автономну роботу. Використання функції Super Fast Charging із адаптером на 25 Вт дозволить суттєво скоротити час на зарядку (по попереднім розрахункам в три рази).

+1
0
-1