Що таке криптовалютна карта?

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 25.04.2022 20:41 /

Binance Visa Card або Binance Mastercard Card – це криптовалютні карти, пов'язані з біржею Binance. Біржі – це фінансові установи, що спеціалізуються на торгівлі кріптоактивами з використанням незалежної платформи. Таким чином, вони виступають як посередник між користувачами, які бажають здійснювати обміни та угоди з цифровими валютами.

У цьому контексті ця карта – це дебетова криптовалютна карта цієї. Її необхідно запросити в компанії, а для використання карти користувачеві потрібно поповнити свій гаманець криптовалютою, яку він тримає на рахунку Binance. Потім за допомогою картки можна здійснювати покупки так само, як і за допомогою традиційних платіжних засобів у закладах, що приймають Visa чи Mastercard, а як розраховуватись телефоном з прив’язаною до нього картою вже знають мабуть всі. Однак така карта Binance доступна лише в деяких країнах Європи.

Які переваги та недоліки криптовалютних карт?

bitcoin

Отримавши знання про криптовалютні карти, також необхідно дізнатися, які переваги та недоліки цих альтернатив. Адже їх використання відрізняється від звичайних карток і може принести користувачам важливі фінансові наслідки.

Перша перевага – це можливість використовувати криптовалюти як оплату в будь-якому закладі. Як можна побачити, доки компанії приймають цей бренд, криптовалютна карта працюватиме як звичайна картка.

Таким чином, інвестори та трейдери можуть по-різному використовувати свої криптовалюти, крім простих інвестицій чи спекуляцій. Більше того, процедура виконується автоматично та лише за кілька секунд.

Також є серйозні ризики. Перший недолік пов'язаний з характерною особливістю криптовалютного ринку: сильне коливання цін на ці активи. Можна уявити, що користувач поповнив передоплачений фонд картки на суму, еквівалентну 500 $ у біткоінах.

Оскільки котирування змінюється постійно і у великих масштабах, можливий спадний рух. Наступного дня, наприклад, та сама сума може коштувати всього 300$. Тому при використанні карти користувач піддається впливу цих коливань.

Ще один суттєвий ризик – відсутність регулювання криптовалюту. В Україні та інших країнах досі немає правил і стандартів фінансового ринку з цього питання. Таким чином, шанс потрапити на шахраїв вищий.

Чи можна вийти на криптовалютний ринок із більшою безпекою?

Як відомо, криптовалютний ринок та криптокарти несуть у собі кілька ризиків. Тому багато інвесторів шукають безпечніший спосіб піддавати себе коливанням цих активів, особливо при регулюванні з боку офіційних органів.

В Україні можна ознайомитися з криптовалютами через альтернативні варіанти, доступні у інвестиційних банках і фондової біржі.

+1
0
-1