Основні переваги банківських депозитів

Зображення користувача Yur.
Автор: Yur+5 / Дата: 20.12.2018 22:38 /

Більшість населення нашої країни живуть на зарплату і навіть не здогадуються що, поклавши гроші в банк, вони змусять їх працювати на себе і приносити прибуток. Ці люди працюють на звичайній роботі і намагаються заробити собі на відпустку або на хороши1 автомобіль, при цьому зберігаючи свої заощадження в готівки у себе вдома, хоча могли б внести ці гроші під депозит, а потім щомісяця докладаючи гроші з зарплати. Тим самим в кінці досягнення певної суми, отримати хороший відсоток від суми вкладу. У цій статті ми розглянемо основні принципи вкладів, і як збільшити своє фінансове положення.

Поповнюваний внесок

Поповнюваний внесок підходить для тих людей, які мають не велику суму грошей. Тобто, якщо ви заробляєте 10 000 гривень на місяць, а з них берете 5 000 на проживання, а інша частина залишається, то її можна внести до депозиту. А якщо простою мовою, ви можете в будь-який час додавати кошти на ваш вклад. Тим самим збільшуєте відсоткову ставку. Одні із найкращих умов в Украіні пропонує Universal Bank, наприклад, святковий депозит 19% на 4.5 місяців, детальніше - https://www.universalbank.com.ua/your-deposits.

Вклад на першу вимогу

Даний вид вкладу потрібен тим вкладникам, яким необхідно в будь-який час забрати всю або невелику частину від вкладу. Тобто, цей вид вкладу дозволяє знімати кошти. Але зазвичай у таких вкладів низька процентна ставка. Вона становить приблизно 0.01% (в різних банках своя ставка), і на такому внеску особливо багато не заробиш, але зате можна знімати кошти.

Валютний внесок

А цей вид депозиту потрібен тим людям, які не можуть визначитися, в якій валюті робити внесок. Розглянемо по докладніше цей внесок. Даний депозит дозволяє комбінувати дві або три валюти одночасно. Тобто ви будите отримувати більше відсотків щомісяця, оскільки курс долара і євро вище, ніж курс гривні відповідно і відсоток буде вище. Але багато людей вважають даний вид вкладу дуже складним, по скільки тут складно передбачити курс підніметься або впаде.

Отже, вирішувати тільки вам, на який депозит класти свої чесно зароблені гроші. Але пам'ятайте, краще зробити депозит в банку, ніж збирати гроші у себе вдома, не даючи їм рости.

 

+1
0
-1