Олександр Малик – адвокат у Вінниці під будь-які проблеми та завдання

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 19.10.2023 16:58 /

Сила закону багатьом незнайома, а дехто коли стикається з ним, змушений вирушати по допомогу до професіоналів. Таким професіоналом є Олександр Малик, який пропонує юридичні та адвокатські послуги у Вінниці. Необхідний результат завжди досягається, причому всі дії регламентовані законом і не виходять за його рамки.

Найчастіше до юриста звертаються для консультування. У цьому випадку набір послуг виглядає як формування пакету документів, експертизи, супровід та укладання договорів, супровід та представництво в суді, формування позовів та багато іншого. Коли в роботу вступає кращий юрист Вінниці, клієнту чітко позначається позиція, надається комплексний аналіз ситуації та перспективи. Багато справ ведуться під ключ, коли роль клієнта мінімальна, але результат гарантований.

Коли потрібний юрист?

Життєвих обставин достатньо, за яких потрібна юридична допомога. Останнім часом затребуваний воєнний адвокат, при цьому Олександр Малик спеціалізується і на цій справі. Ті, хто якимось чином пов'язані з армією, можуть легко захистити свої права під заступництвом зазначеного вище юриста.

Додатково підтримка фахівців може стати затребуваною у таких ситуаціях:

  • будь-які дії з нерухомістю (купівля, продаж чи оренда);
  • оформлення кредитів та іпотеки;
  • складання шлюбного та будь-якого іншого договору;
  • надання у позику або навпаки отримання позики;
  • складання заповіту.

Юрист також може стати корисним у форматі консультацій, коли хочеться створити якийсь бізнес чи бренд, потрібно проаналізувати ситуацію у юридичному форматі тощо.

Судова допомога

Олександр Малик готовий надати допомогу в суді з будь-яких питань, представляючи інтереси як позивача, так і відповідача. Взаємодія в цьому випадку може бути двох форматів:

  1. Супровід. Клієнт самостійно відвідує всі судові засідання, а адвокат із ним присутній та надає відповідну допомогу;
  2. Представництво. Клієнт не відвідує судові засідання, та адвокат від його імені веде справу.

В останньому випадку послуги надаються під ключ, а також актуальні для зайнятих людей або бізнесменів. Є можливість делегувати роботу по позовах або захисту своїх прав і при цьому займатися іншими справами.

Консультації онлайн

Деякі питання потрібно вирішити вже і зараз, тому є послуги консультування онлайн. Це дозволить отримати допомогу під час перевірок, ДТП, порушення прав тощо. Якщо ситуація критична адвокат може приїхати до клієнта.

 

+1
0
-1