Обігрівачі UFO – ефективний інструмент нагрівання з економним режимом

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 29.08.2023 04:19 /

Перший обігрівач від виробника UFO вийшов 2002 року. Відразу ця техніка стала доступною для покупців з України. Багато хто оцінив її завдяки низькій витраті енергії та високої ефективності. До того ж пристрої відрізнялися зручним розміщенням та можливістю з легкістю перенести їх завдяки підставці.

Сьогодні виробник випускає ще більше пристроїв у різному виконанні. Всі вони відрізняються потужністю та набором додаткових функцій, характеристиками та робочими параметрами. Тут https://comfy.ua/ua/heater/brand__ufo/ можна ознайомитись з усіма пропозиціями та оцінити асортимент. Продукція доповнюється гарантією, а за дотримання правил експлуатації техніка прослужить не один рік. Прилади можна використовувати як додаткове або як основне джерело тепла.

Різновиди обігрівачів

Бренд пропонує на вибір такі варіанти виконання обігрівачів:

  1. Конвектор. Класичне рішення, коли повітря проганяється через ТЕН, причому потоки теплого повітря рівномірно розподіляються по приміщенню;
  2. Інфрачервоний. Нагрівання відбувається миттєво, при цьому нагріваються предмети, а не повітря, тому такі обігрівачі можна використовувати на вулиці, зберігаючи при цьому ефективність;
  3. Тепловентилятор. Багатофункціональний інструмент, щоб розганяти повітря на великі відстані.

Кожен конкретний варіант підбирається під певні умови експлуатації та виконання конкретних завдань.

Переваги техніки від UFO

Багато моделей нагрівачів – це стильні і красиві пристрої, що стали відмінним доповненням дизайну інтер'єру. Також вони відмінно підійдуть для встановлення у кафе, ресторанах та барах. Вони легкі, тому легко переміщаються.

Серед додаткових переваг потрібно виділити такі моменти:

  • користь для здоров'я (інфрачервоні промені обігрівача не впливатимуть негативно на людину);
  • природне тепло (немає різкого випромінювання, адже тепло проходить плавно та комфортно);
  • економія (завдяки запатентованим технологіям вдасться заощадити до 85% електроенергії);
  • простота установки (за бажання обігрівач можна залишити на стійці або закріпити на стіну).

Залишається лише підібрати оптимальну потужність залежно від того, скільки квадратів буде в приміщенні, а також де встановлюється обігрівач. На вибір є серії Star, Micatronic, ECO Mini, що відрізняються стандартом захисту від зовнішнього впливу, а також іншими технічними характеристиками. Потужність від 1000 до 3000 Вт на вибір.

 

+1
0
-1