Новий VinWay вийде на маршрути до кінця грудня

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 02.12.2016 10:16 /

Сьогодні, під час робочої поїздки, мер міста Сергій Моргунов завітав до КП "Вінницька транспортна компанія"

Метою візиту був огляд робіт по складанню нового трамвайного вагону VinWay з короткою базою типу Т4 (№109). Вагон вже практично на завершальній стадії виробництва. Тестові випробування планують почати вже 19 грудня. На пасажирські маршрути новий трамвайний ймовірно вийде або до кінця поточного року, або на самому початку нового.

Новий трамвай, як і попередні, обладнаний сучасною системою керування двигунами, яка дозволяє економити до 40% електричної енергії. Також обов`язковою є наявність низькопідлоговоі площадки на два інвалідні візки. Довжина вагону - 16 метрів. Вагон оснащений зовнішньою та внутрішньою системою відеоспостереження. У новому трамваї, які і у попередніх, буде створено комфортні умови для пасажирів – зручні сидіння, нова інформаційна система, покращена тепло та звукоізоляція в салоні, вентиляція. Будуть встановлені сенсорні кнопки відкриття дверей та інфрачервоні датчики від затискання. Протягом поїздки пасажири мають можливість користуватись Wi-Fi . Розрахункова місткість - 120 пасажирів.

На наступний рік КП "ВТК" планує продовжити програму по виробництву трамвайних вагонів серії VinWay. В планах транспортників виробництво двох коротких 16-метрових вагонів та одного довгого 32-х метрового.

Загальний вигляд вагону

Монтаж електронного обладнання

Візок вагону

Монтаж панелі управління

Огляд вагону мером міста Сергієм Моргуновим

Монтаж електричного обладнання на даху вагону

Вигляд вагону за проектом

 

+1
0
-1