Незабаром на маршрути вийде вже сьомий VinWay

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 09.11.2017 19:02 /

Сьогодні Мер Вінниці Сергій Моргунов з робочим визитом відвідав Комунальне підприємство "Вінницька транспортна компанія", щоб ознайомитися з ходом робіт по зборці трамвайних вагонів VinWay.

"Уже 7-й VinWay готується стати на рейки. Цей  32-метровий трамвай, як і попередні, буде розрахований також на 306 пасажирів. Окрім цього, працівники КП "Вінницька транспртна компанія" приступили до ще одного вагону. Це буде вже четвертий VinWay, який запланували на 2017 рік. Усі вагони працівники депо модернізують на базі чеських трамваїв, в них низька підлога для людей з інвалідністю, батьків з візочками та людей похилого віку. Новенькі вагони будуть з доступом до Wi-Fі та обладнані відеореєстраторами.

Майстри нашої транспортної компанії, як і попередні 32-метрові трамваї на три секції, модернізували його на базі чеського КТ-4UA. Розрахований так само на 306 пасажирів, і, зокрема, пристосований для користування людей з обмеженими функціональними можливостями. Низька підлога сприяє зручній посадці не тільки людей з інвалідністю, але батьків з дитячими візочками, осіб похилого віку тощо." - каже Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук.

На прохання пасажирів удосконалили конструкцію міжрівневих сходинок.

В салоні є доступ до Wi-Fi, обладнано і відеореєстратор.

Працівники депо зараз працюють працювати над четвертим, запланованим на цей рік, 16-метровим вагоном VinWay. Керівник КП «ВТК» Михайло Луценко каже, що до кінця року встигнуть.

Комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» запатентувало своє ноу-хау на модернізацію вагонів T-4UA та КТ-4UA.

Також на зустрічі було представлено результат капітально - відновлювального ремонту автобусів ЛАЗ, проведених у цьому році. Обшивка кузовів була перероблена на пластикову. Оновленно салонне обладнання.

 

+1
0
-1