На Староміському мосту терміново оновили дорожнє покриття

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 05.04.2017 10:41 /

Дві ночі на Староміському мосту працювала техніка і робітники дорожньої служби. Тут покладено майж​е 3400 квадратних метрів асфальту. Завдяки тому, що роботи велися у нічний час, вінничани незручностей не відчули. Рух транспорту через міст практично не перекривали. До сьогоднішнього ранку цю ділянку шляхопроводу вже покрили чистовим асфальтом. За словами міського голови Сергія Моргунова, в цьому році також поточно поремонтують і Центральний міст.

Місяць тому у Вінниці розпочалася реконструкція Київського мосту, його перекрили для руху приватного автотранспорту. Тому навантаження на два інші міські мости відразу збільшилося у рази. Враховуючи, що асфальтне покриття після зими пошкодилося, було вирішено терміново заасфальтувати Староміський міст. А щоб не створювати незручностей для вінничан – роботи запланували на нічний час. В ніч з вівторка на середу покриття мосту було профрезеровано та покладено чорновий шар асфальту. А сьогодні вночі дорожники заасфальтували вже чистовим шаром. На місце проведення робіт вчора ввечері приїздив міський голова Сергій Моргунов.  Разом з ним подивитися як асфальтують дороги у Вінниці приїхав і мер Маріуполя, який з дводенним візитом перебуває наразі у нашому місті.

За словами Сергія Моргунова після зими є багато нарікань від вінничан, що асфальт зійшов зі снігом, але в першу чергу асфальтне покриття пошкодилося на дорогах, які ремонтувалися вже давно: «Потрібно розуміти, що асфальт пошкодився на тих дорогах, які капітально ремонтувалися ще у 2006-2008 роках. 8-10 років для тих можливостей бюджету - це досить значний термін, тому зараз необхідно повертатися до їх ремонту». 

Роботи по ремонту міських доріг в цьому році почалися досить рано. Окремі ділянки поточним ремонтом почали ремонтувати ще в кінці березня. Днями дорожники обіцяють розпочати і капітальний ремонт запланованих на цей рік шляхів. Враховуючи, що навантаження на мости наразі досить значне, їх теж включили у план поточного ремонту. До сьогоднішнього ранку Староміський міст вже завершили. Також заасфальтували і перехрестя вулиць Князів Коріатовичів та Оводова. Загалом на чистовий шар пішло біля 200 тон асфальту. 

 

Джерело: vmr.gov.ua

 

+1
0
-1