Маршрутне таксі зіткнулася з вантажівкою

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 27.01.2017 17:41 /

В п’ятницю, 27 січня 2017 року, в Вінниці сталася ДТП за участі маршрутного таксі «ЗБ». Постраждали пасажири. Аварія сталася під Староміським мостом.

Маршрутка «3Б» зіткнулась з вантажівкою «Газель». На місце приїхали патрульні. Вони перекрили дорогу біля кондитерської фабрики «Рошен». В результаті зіткнення постраждало четверо пасажирів. Вони з травмами різного ступнею госпіталізовані в другу міську лікарню. — Оскільки ДТП з потерпілими на місце викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі будуть доводити, за чиєю виною сталося зіткнення. Але, як варіант розглядають, що була слизька дорога, — розказує журналістці прес-офіцер "Патрульної поліції Вінниці" Тетяна Фіщук. За попередніми висновками, 38-річний водій маршрутного таксі на повороті не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «ГАЗ».

«В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали п’ятеро пасажирів маршрутного таксі, трьох з яких, після огляду медиків відпустили додому. Водії транспортних засобів не постраждали. Слідчий призначив декілька експертиз, які допоможуть встановити причину ДТП», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. За фактом відкрили кримінальне провадження.

За інформацією

20 Хвилин

+1
0
-1