Марафон взаємоввічливості

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 14.02.2020 22:55 /

"Місто над Бугом" та Вінницька транспортна компанія запрошують взяти участь у "Марафоні взаємоввічливості"

Щодня ми проводимо у транспорті чимало часу: хтось їде на роботу, хтось – на навчання, а комусь терміново потрібно знати, які ціни сьогодні на вінницьких ринках. Тож наші трамваї, тролейбуси й автобуси завжди прийдуть на допомогу, адже вони працюють згідно з розкладом в будь-яку погоду, у будні та у свята. 


Кожен з нас хоч раз у житті чув ці фрази: "обережно, двері зачиняються", "розраховуйтесь, будь ласка, за проїзд"  чи "поступайтесь місцем старшому". Оголошення у громадському транспорті вчать нас бути ввічливими, тож і його працівники мають бути чемними та професійними, незалежно від погодних умов, власного настрою чи тисняви у салоні.

Пропонуємо взяти участь у "Марафоні взаємоввічливості". Це спільний проєкт радіо "Місто над Бугом" та Вінницької транспортної компанії, який допоможе відзначити найпрофесійніших водіїв міського громадського транспорту. 


Як проголосувати?

Віримо, що у муніципальному транспорті немає місця для негативу, тож якщо вам комфортно рухатись містом з екіпажами ТТУ – віддавайте їм свої голоси! Отримали щасливий білет від чемного та усміхненого водія? Посміхніться у відповідь та подякуйте йому, проголосувавши за екіпаж, у якому він працює. Знаходьте у транспорті плакат з номером екіпажу та скануйте QR код.

Далі потрібно зробити три простих дії: натиснути на значок голосування, обрати номер екіпажу, який сподобався та клацнути на кнопку "голосувати".

 

 

За підсумками голосування переможці отримають пам'ятні нагороди. Нумо покращувати якість обслуговування у громадському транспорті разом. Не зволікайте – відзначте найкращий екіпаж! Не шкодуйте позитивних відгуків, адже гармонійне та комфортне місто починається з взаємоповаги.

+1
+1
-1