Літак з Варшави не зміг приземлитися у Вінниці

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 23.12.2016 15:46 /

Літак з Варшави до Вінниці не зміг приземлитися у Вінниці, і в кінцевому результаті улетів на Київ. Про це у Фейсбуці написав один з пасажирів Олексій Мазур:

"Сьогодні вночі довелось трохи понервувати. Літак Варшава-Вінниця прибув як має бути - вчасно за розкладом, але... сісти із-за сильного туману - не зміг! Розвернувся й у прямому значенні слова - полетів на Варшаву. Це вже зараз з легкістю на душі пишу цей пост, а вночі відчуття зовнішнє й внутрішнє були як небо й земля. Дійсно густий туман не давав змоги безпечно посадити літак і тому було прийнято рішення перечекати його, дозаправити пальним й можливо за декілька годин повернутися у Вінницю. Так і сталося, тільки одне АЛЕ - туман не відступив. Літак знову не став ризикувати - і ДУЖЕ правильно зробив - і було прийнято рішення летіти у Бориспіль. Вже пізніше, коли літак посадили й люди були "на землі", дозволили вмикнути телефони й трохи отримати інформації - наш Вінницький аеропорт поки що не обладнаний комплексно системою посадки літаків в умовах поганої видимості - занадто вона не дешева. Наразі МАУ виділила автобус й через декілька годин ми таки будемо зустрічати рідних, але так би мовити "сушею" :) . Хочу подякувати усім, хто тверезо приймав рішення, екіпажу літака, диспетчерам - головне що все добре, а ті години "очікування" вже історія! :)

Зроблю ще одну дописку: цікаво, що нічний туман був ніби локальним - буквально за 1 км від аеропорту його густина стала у кілька разів щільніша. Випадковість... Природне явище... Містика... ???"

Причиною цьому став туман, який вночі накрив вінницьке летовище. Літак тричі намагався приземлитися. Потім екіпажем було прийняте рішення про повернення до Варшави для дозаправки. Київськи аеропорти в цей час також не приймали літаки. Через кілька годин літак знову прилетів до Вінниці, але знову не зміг зайти на посадку. В результаті борт з пасажирами вже полетів до Києва, де і здійснив вдалу посадку. Пасажирів до Вінниці доправляли автобусами.

 

 

+1
0
-1