Кредит без відмови на картку

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 27.09.2023 13:29 /

Не всі люди, котрі хочуть взяти кредит, можуть це зробити через банк. Для схвалення банківського кредиту необхідно відповідати суворим вимогам, мати стабільний та офіційний дохід, позитивну кредитну історію, відсутність прострочень та непогашених позик. Якщо немає такого документа як довідки про доходи, майно, яке можна закласти, або поручителів, банк відмовить у кредитуванні. Найпростіше і надійніше використовувати найпоширеніший варіант – мікрокредитування, яким займається компанія Кача Гроші. Сервіс підходить тим, хто хоче отримати кредит терміново на карту на лояльних умовах та без суттєвих переплат. Стати клієнтом МФО можна у таких випадках:

  • Вік позичальника від 18 до 70 років.
  • Українське громадянство.
  • Чинний паспорт.
  • ІПН.
  • Актуальна банківська картка, на рахунку якої є хоча б кілька гривень.

Оформлення мікрокредиту виконується в режимі онлайн, тому обов'язково потрібно, щоб був підключений Інтернет та мобільний телефон. Довідки з місця роботи та поручителі не потрібні. Не треба витрачати свій час, щоб зібрати документи, потім сходити у відділення фінансової установи, відсидіти чергу до фахівця, поспілкуватися з ним, відповідаючи на масу зайвих питань, а потім ще чекати на перевірки тих результатів. При онлайн кредитуванні всій бюрократичної тяганини клієнт уникає, а саме оформлення не займає багато часу. Та й рішення про кредит приймається протягом 10-15 хвилин, після чого можна отримати замовлену суму.

Як взяти мікропозику?

Для тих, хто вперше має намір оформити кредит у компанії Кача, МФО пропонує максимальну суму – 5 тисяч гривень. При цьому відсоткове нарахування становитиме лише 0,01%. Віддавати кредит можна частинами або одразу всією сумою, враховуючи відсотки. При повторних заявках клієнт може замовити збільшений розмір позики та продовжити терміни його погашення. Визначитись з розміром кредиту та датою, коли його потрібно буде повернути, допоможе застосування калькулятора. На електронному калькуляторі, який є на головній сторінці кредитного сервісу, потрібно виставити бажані параметри, на основі яких формується результат – дата погашення та повна сума.

Подання заявки передбачає заповнення реєстраційної анкети, куди позичальник вписує персональні дані, контактну інформацію, чесно та без помилок відповідає на питання, на кшталт розміру щомісячного доходу. Також потрібно вказати реквізити картки, випущеної українським банком та виданої на ім'я позичальника. Необхідно переконатися, що термін дії картки не минув, інакше зняти кредитні кошти з неї не вийде. Після заповнення, заявка відправляється на розгляд. Інформація перевіряється автоматичною системою, яка швидко видає результат. У МФО Кача максимальний відсоток схвалення мікрокредиту, навіть у тих ситуаціях, якщо людина не має офіційної роботи, звільнилася, перебуває на пенсії чи декреті, є студентом чи підприємцем.

 

+1
0
-1