Як ходить міський транспорт на час закриття Київського мосту

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 14.06.2017 21:19 /

У зв'язку з тимчасовим закриттям Київського мосту змінилися маршрути громадського транспорту:

Тролейбусні маршрути № 3, 9, 13, 15 йдуть через Центральний міст, а для повороту на Київську або в зворотному напрямку робить петлю на Нансена.

Голова Асоціації перевізників Вінниці Олександр Гота розповів, що всі маршрутки, які раніше їздили через Київський міст — пустили по вулиці Магістратській (колишня Першотравнева) та через Центральний міст. Це стосується маршруток 8Б, 16А, 17А, 23А, 28, 31А. Зокрема, маршрутки 17А, 31А тепер взагалі не їдуть по вулиці Київській, а одразу повертають на Центральний міст та їдуть через Магістратську. 

— Маршрутка 23А, коли їде в зворотньому напрямку (з Муніципального ринку) прямує через Центральний міст - Магістратська - Театральна - Соборна. Коли їде з Первозванного, то прямуватиме Хмельницьке шосе-Магістратська-Центральний міст. Заїжджатимуть на Київську маршрути 8Б, 16А, 23А 28, 31А. Це тимчасові зміни, і коли міст по Чорновола відкриють, то маршрутні таксі їздитимуть звичними для городян маршрутами, — розповідав голова Асоціації перевізників Вінниці Олександр Гота. 

Нагадаємо, що Київський міст перекрили повністю, щоб пришвидшити ремонт. Транспорт не зможе проїжджати через цей міст до 2 липня. Прохання пасажирів враховувати зміни в русі транспорту в в'язку з підвищеним транспортним завантаженням Центрального мосту при плануванні своїх поїздок.

+1
0
-1

Коментарі

Зображення користувача Анюточка.
Анюточка18.06.2017 11:01 June 18, 2017
+1
0
-1

Доброго Ранку. Скажіть будь_ласка чому інтервал між тролейбусами 30 хвилин, а не 8 хвилин як написано в розкладі відправлень тролейбусів? Адже не можливо вчасно потрапити на роботу, люди затримуються чекаючи транспорт,  и за це їм штрафи випускають...... Я обурена за пів години проїхав лише один тролейбус 3 и той не зупинився їхав пустим, лише тільки через минут ще 10, приїхав ще один тролейбус 3.......

+1
0
-1

Напевно з технічних причин були затримк транспорту. Ви не запитали у кондуктора?