Історія ігрових автоматів від звичайних до онлайнових

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 29.01.2023 14:41 /

Не всім відомо, що перші ігрові автомати появились 125 років назад. Про їх історію – далі.

Перші механічні ігрові автомати

Перший ігровий автомат, а точніше прототип, появився в 1894 році в Америці, його розробив Чарльз Фей. А вже в 1898 році він створює відомий механічний автомат Liberty Bell із трьома барабанами з 5 символвами. Цей автомат використовував монетоприйомник, що працював на принципи ваги монет. В 1893 році і Сан Франциско вже було 1500 ігрових автоматів і кожного року їх кількість збільшувалась. Найбільший виграш тоді складав 5 доларів при комбіанціі 4-11-44.

Фактично основні принципи ігрових автоматів незмінні до сьогодні. Змінювалась лише механіка, потім перейшли на електроніку, а з часом в онлайн.

Електронні ігрові автомати

З появою процесорної техніки старі механічні автомати замінили електронними. Це дало поштовх цілій індустрії. Працювало багато дизайн-студій, орієнтованих на дизайн ігрових автоматів. Адже власники розуміли, що красиві ігри дають більше ігроків.

Онлайн автомати

З появою інтернету спершу в браузері, потім на мобільних пристроях появились он-лайнові автомати. Вони мали ліцензію, що гарантувала, що автомат певну суму точно віддасть на виграш, ігрові автомати на гривні набули найбільшу популярність, коли появилась можливість легко поповнювати з банківської карти. Це був і є справжній бум. Тепер ігроку не потрібно йди в ігровий салон, щоб зіграти. Але пам’ятайте, що ігрові автомати, механічні і он-лайнові, можуть викликати залежність, тому грайте відповідально.

Основні поняття надписів на автоматах онлайн

  • Spin – це запуск ігри.
  • Bet – сума ставки ігрока. Чим більша ставка, тим більше можна програти, але і більше виграти.
  • Bet One, Betx2, Betx3, Betx4, Betx5 і так далі – коефіцієнт ставки від одного і далі. Bet Max – максимальна ставка.
  • Last Bet – повторити попередню ставку.
  • Collect – фіксація гри з виводом на депозит для того, щоб забрати виграш.

 

+1
0
-1