Ігор Леонов став наставником «Ниви В»

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 18.01.2022 17:35 /

Екс-наставник «Минаю» розповів про своє призначення головним тренером вінницької команди.

15 січня Ігор Леонов став у керма вінницької «Ниви». Ще восени спеціаліст тренував закарпатський «Минай». Наразі «Нива» займає восьме місце у турнірній таблиці групи «А» Другої ліги. На її рахунку 25 очок.
В ексклюзивному інтерв'ю Metaratings (інформаційний ресурс зі спортивними новинами, оглядами букмекерів, умовами ставок, в тому числі на результат 1x2, прогнозами експертів) він розповів, чому погодився тренувати подолян.

Спеціаліст повідомив, що з пропозицією очолити вінницьку команду до нього звернувся президент клубу Артур Загорулько. Свого часу граючий президент входив до складу молодіжної команди «Шахтаря», тренером якої був саме Ігор Леонов.

Вінницю спеціаліст вважає футбольним містом. До того ж позитивне враження склала на Ігоря Леонова зустріч з керівництвом та спонсорами клубу.

Він повідомив, що контракт з клубом підписав на 1,5 роки та висловив сподівання, що в наступному сезоні «Нива» завоює путівку до Першої ліги.

Також новопризначений наставник повідомив, що адміністрація вінницького клубу планує активно вести роботу з удосконалення клубної інфраструктури.
21 січня Ігор Леонов буде представлений команді. Заключний етап підготовки колектив проведе у Туреччині.

Також до тренерського штабу увійде Михайло Старостяк. Екс-гравець національної збірної України, з яким Леонов разом працював у «Шахтарі» та «Минаї», стане помічником головного тренера.

 

+1
0
-1