Ера літакомобілів

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 14.02.2017 10:35 /

Голландська компанія PAL-V розпочала прийом замовлень на літаючий двомісний автомобіль Liberty, поставки якого плануються наприкінці майбутнього року.
 
Для керуванням  літаючим авто власники мають попередньо отримати ліцензію пілота, а опісля пройти додаткове навчання з управління автомобілем у компанії-виробнику.
 
Тільки після цього власники зможуть керувати своїми автомобілями самостійно.


 
Повідомляється також, що перша партія Liberty буде найдорожчою 499 тис. євро. Надалі компанія має намір також випустити більш дешевшу версію авто, вартість яких складе близько 300 тис. євро.
 
У компанії переконані, що їхній продукт дасть початок новій ері у світі автомобілів. До того ж, за словами творців, Liberty відповідає всім існуючим нормам безпеки і визнається регулюючими органами по всьому світу.
 
У частині характеристик відомо, що літакомобілі будуть здатні підніматися на висоту до 3,5 тис. м, при цьому їх максимальна швидкість становитиме 180 км за годину. Витрати палива оцінюється на рівні 7,6 л / 100 км.  Без посадки Liberty зможуть долати відстань до 500 км. Час переходу від автомобільного до літального режиму складає 5-10хв. Злітна смуга  для PAL-V потрібна  розміром приблизно 90-200 м. без  перешкод.

+1
0
-1