Експерти оцінили шанси збірної України на перемогу в групі в рамках Ліги націй УЄФА

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 21.12.2021 13:50 /

16 грудня відбулося жеребкування групової стадії третього розіграшу Ліги націй УЄФА. Букмекери вже визначилися з фаворитом в квартеті Ліги В.

В рамках жеребкування групового раунду Ліги націй збірна команда України потрапила до першої групи Дивізіону B. Суперниками українців стануть збірні Шотландії, Ірландії та Вірменії.

Проведення першого туру розіграшу Ліги націй заплановане на 2-4 червня. Однак в лініях букмекерів, в тому числі Олімп Бет, вже встановлені котирування на переможців груп. Ознайомитися з коефіцієнтами вболівальники можуть, використавши дзеркало Олімп Бет.

Переможець групи В вийде до Дивізіону A. Збірна ж команда, яка посяде останнє місце, гратиме в Дивізіоні C.

Наразі вже відомий розклад матчів національної команди України у майбутньому розіграші Ліги націй. Підопічних Олександра Петракова чекають виїзні поєдинки проти команд Ірландії та Шотландії 4 та 7 червня відповідно. Суперників з Вірменії та збірну Ірландії «синьо-жовті» зустрічатимуть вдома 11 та 14 червня. Заключні матчі групового етапу з вірменською збірною на виїзді та шотландською командою вдома відбудуться 23 та 26 вересня.

Букмекери високо оцінюють ймовірність перемоги в групі збірної України. Більш того, саме команду Олександра Петракова вважають фаворитом групи В Ліги націй.

Нагадаємо, 24 березня українська збірна зіграє проти команди Шотландії у півфіналі плей-офф кваліфікації ЧС-2022. Переможець поєдинку вийде в наступний тур, де зустрінеться з тріумфатором пари Уельс – Австрія.

+1
0
-1