Диван – модуль, який актуальний і для квартири і для офісу

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 13.09.2023 16:02 /

Всі звикли, що меблі розділяються на різні види в залежності від призначення і місця експлуатації. Так виробники пропонують модулі для житла чи офісу, комерційних приміщень чи медичних. Також розділяють всі конструкції на види в залежності від матеріалів, що використовуються для їх виготовлення (дерев’яні, з ДСП чи навіть натуральної шкіри). В більш «укрупненому» вигляді така класифікація розділяє меблі на м’які і корпусні. І в кожній групі є свої конструкції, які відрізняються за функціоналом.

Але існують унікальні модулі, які зустрічаються в різних групах. Наприклад диван – то конструкція, яка актуальна як в для офісу, так і для житлових приміщень. Правда вона буде відрізнятися за дизайном і особливостями конструктивну. Консультанти МебельОк пропонують ознайомитися за допомогою фото з колекціями різних мануфактур. І гарантовано ви будете здивовані великою кількістю варіацій. Але саме великий асортимент та демократичні ціни і дозволять всім без виключення покупцям підібрати для свого будинку, квартири, офісу чи навіть салону краси класний диван.

Кутовий чи прямий?  Простий чи складний?

Виявляється, дивани відрізняються один від одного далеко не тільки матеріалом, який використовується для оббивки. В першу чергу всі моделі відрізняються конструкцією яка визначає:

  • Форму;
  • Розміри;
  • Функціонал.

Так дивани існують прямі та кутові, і все частіше замовляють моделі з плавними лініями майже овальні чи напівкруглі. Різні форми запропоновані для того щоб споживач мав можливість вписати диван у приміщення будь-якої конфігурації. До речі, одним із сучасних рішень, яке вже завоювала шалену популярність є модульний диван, який складається з кількох частин (їх можна переставляти і навіть від’єднувати).

Щодо габаритів – вони теж різні і цей вибір також обумовлений тим, що меблі призначенні для облаштування приміщень різних за розмірами. Для невеликої приймальні краще підібрати двомісний диван, а от у велику простору вітальню ідеально впишеться масивний трьохмісних модуль. І нарешті є ще одна особливість яка відрізняє дивани це конструкція.

І саме на цю характеристику меблів треба звернути увагу. Бо якщо ви плануєте використовувати диван тільки як місце для релаксу – то краще вибрати просту модель не розкладного типу без ніш і різних додаткових функцій. Але якщо ви хочете не просто диван а багатофункціональний модуль, який при потребі може навіть перетворитися на ліжко, то зверніть увагу на складні версії.

Тут варіацій дуже багато, бо мануфактури використовують різні механізми та комплектуючі. В руль таті дивани можуть розкладатися а-ля книжка або мати висувні елементи. Дякуючи використанню таких комплектуючих і механізмів трансформації модуль перетворюється на повноцінне місце для сну, а ніші є можливість використовувати для зберігання різних речей.

Такі рішення мега популярні у сучасних квартирах, які відрізняються невеликими розмірами. І саме використання такого багатофункціонального модулю дозволяє не тільки оптимізувати простір але і створити максимальний комфорт. Тому консультанти MebelOk рекомендують ознайомитися з різними серіями виробників, детально оцінити не тільки фото виробів але і описи. Так ви дізнаєтесь особливості кожної моделі і у вас вийде придбати оптимальний диван саме для вашого житла чи офісу.

+1
0
-1