До Вінниці приїхав електобус

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 14.09.2018 18:58 /

"Вінницька транспортна компанія" на 4 дні поповнилася новим видом транспорту - електричним автобусом

Автобус марки "Skywell" своїм ходом прибув з Києва до Вінниці (пройшов цю відстань за 6 годин з розрядом батареї на 60%). Мета - познайомити керівництво міста і транспортного підприємства з цим видом транспорту. Автобус буде чотири дні працювати на автобусному маршруті №19 "Вишенька - Вінницькі хутори". За цей час технічними спеціалістами підприємства буде проведено моніторінг роботи такого виду транспорту, його технічних можливостей та зручності для пасажирів.

Автобус китайского виробництва. Має двоє дверей. Накопичувальні площадки низькопідлогові. Задня частина салону має підвищення. Друга площадка обладна пандусом для зручності маломобільних груп. Сидіння достатньо комфортні. Обладнаний кондиціонером. Рівень шуму невеликий. Автобус сертифікований в Україні за європейскими стандартами. Вінничани матимуть наступні 4 дні стати його пасажирами і самі оцінити новий вид пасажирського транспорту.

Разом з автобусом була доставлена спеціальна зарядна станція, яка може заряджати акомулятори автобуса за 3 години. Зарядка буде проводитися після робочої зміни. Ємності акомуляторів вистачатиме на повний день роботи.

Для нашого міста цей вид транспорту поки що новий, але актуальний - керівництво міста давно розглядає варианти покупки екологічних автобусів, або тролейбусів з автономним ходом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+1
0
-1