Де купити золоту обручку стильну і якісну?

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 18.09.2023 14:19 /

До питання придбання ювелірних прикрас покупці завжди підходять дуже відповідально. Це зрозуміло, бо вартість деяких екземплярів буває дуже високою і хочеться стати власником речі якісної, стильної і модної.

обручки золоті

Особливо питання якості та стильності відіграє важливу роль, коли треба купити золоту обручку. До речі, це може бути як прикраса якою молодята обмінюються на весіллі, так і прикраса, яку закоханий чоловік презентує коханій жінці під час пропозиції руки і серця. Але неважливо який з цих двох приводів має місце. Головне, що обручка має бути якісна, виготовлена з високопробного металу, відрізнятися стильним фасоном і бути до смаку і людині яка її дарує, і людині яка її отримує. Такі прикраси, які відповідають всім цим вимогам, доступні на сайті інтернет бутика УкрЗолото і консультанти завжди готові допомогти визначитися з вибором. Навіщо допомога? Бо асортимент дуже великий і пропозицій багато. Причому відрізняються моделі дуже за багатьма характеристиками.

З камінням чи без?

З металом ви визначилися і вирішили купити золоту обручку. Наступне питання – колір. А колір залежить від того який саме сплав використовують майстри при створенні свого чергового ювелірного шедевру. Так на вибір доступні обручки в золоті:

  • Червоному;
  • Жовтому;
  • Рожевому.

Якщо вам не до вподоби ці насичені сяючі відтінки, можна обрати біле золото. Метал вражає своїм холодним блиском і має дуже оригінальний сучасно-динамічний вигляд. До речі, для того щоб золото стало «білим», використовують покриття тонкого шару родію, який по вартості ще дорожчий за золото. Окрім холодного блиску та підвищеної зносостійкості родієве покриття надає металу такої характеристики як гіпоалергенність. Отже якщо у вас чи у вашої половинки шкіра схильна до подразнень, варто купити золоту обручку з родієвим покриттям.

Визначившись з кольором треба переходити до наступного етапу – вибір декору. Адже обручки, як для весілля так і для пропозиції руки і серця, можуть бути монохромні, з діамантовим грануванням, з гравіюванням або декоровані додатковими елементами. Класична версія декору – коштовні каміння і, як показує практика, частіше це діаманти. В бюджетних серіях представлені моделі з цирконами. Але сучасне ювелірне мистецтво перестало бути занадто канонічним, тому нікого не дивують такі декоративні елементи як:

  1. Керамічні вставки;
  2. Емаль;
  3. Стрази.

обручка золота

Вартість обручок з золота якраз і залежить від того, який сплав використовується, чим декорована основа, яка вага виробу. Безперечно на ціну впливає складність дизайну та преміальність колекції. Консультанти UkrZoloto пропонують для початку оцінити фото моделей, які пропонують різні виробники. Це допоможе визначитися зі стилістикою, ціновим діапазоном і особливостями дизайну, а це в свою чергу допоможе купити золоту обручку, на всі 100% яка відповідатиме смаковим вподобанням людини яка її носитиме.

+1
0
-1