28 липня перекриють проспект Юності

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 26.07.2019 20:03 /
У зв’язку з проведенням відкритого чемпіонату  України з велосипедного спорту, 28 липня з 09:00 до 14:30  буде тимчасово перекрито рух автотранспорту, на ділянці від вул. Келецької  до музею-садиби М.І.Пирогова, що по вул. Пирогова.
 
Тимчасові зміни в маршрутах громадського транспорту
 

Автобус

 
№7 від перехрестя вул. Пирогова-К. Василенка, далі  по вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова, далі по затвердженому маршруту. Відповідно і в зворотному напрямку. 
 
№16 від перехрестя вул. Келецька-просп. Юності, по вул. Келецькій, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова до перехрестя вул. Пирогова-Гніванське шосе, далі по затвердженому маршруту. Відповідно і в зворотному напрямку. 
 

Маршрутне таксі

№11Б від перехрестя вул. 600-річчя-Порика, далі по зміненому маршруту по вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова, далі по затвердженому маршруту. Відповідно і в зворотному напрямку. 
 
 №18А від перехрестя просп. Юності – вул. Келецька, далі по зміненому маршруту по вул. Келецька, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова, далі по затвердженому маршруту. Відповідно і в зворотному напрямку. 
 
№29А від перехрестя вул. Келецька-просп. Юності, далі по зміненому маршруту по вул. Келецькій, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова, далі по затвердженому маршруту. Відповідно і в зворотному напрямку. 
+1
0
-1